Upprop: Granska Statens stöld av uppfödares djur dom gör med Länsstyrelsen

Valpar dagen innan Linnea Stålhandske Länsstyrelsen tar dom för bla har för långa klorKräv att staten granskar Länsstyrelsen. Sedan Länsstyrelsen tog över Kommunernas Djurskydd avlivas och slaktas Sveriges Husdjur och Lantbruksdjur som avlas av Familjer som älskar sina djur,

Djuren beslagtas på paragrafer som är gjorda för att skydda djur om det visar sig att djuren behöver hjälp. Istället tar djurinspektörer som ej varken har egna djur eller aldrig fött upp djur som är utbildade direkt från skolan och handgripligen går in med poliser oanmält efter anmälningar som görs av bla SKK medlemmar samt grannar eller flickoe som inte fått rida någons häst..Och djurinspektörer tar sedan djur med veterinärers medgivande som aldrig tittat på djuren eller gjort en veterinärundersökning, samt att veterinär sitter ensam på ett kontor och ger flickorna Linnea Stålhandske (är 26 år jobbat 6 år i Länsstyrelsen i Skåne och Djurinspektör i Kronobergs län 22 år som varit 29 gånger.

Sedan ska hästar som avlivats deras uppfödare ska betala 350 000 skt till staten,,sen ska hunduppfödare i Skåne betale 48 000 för sex hundar som skulle säljas samma helg djurinspektör Linnea Stålhandske var och uppfödare sa till henne jag har annons ute! Då säger denna djurinspektör du ska ej få ha fodervärdar i heller samt senare i telefon sa Linnea Stålhandske till uppfödare med ukc och adba linjer,,n ska alla dina hundar kastreras och avlivas och du får aldrig se dina hundar mer,,dessa hundar är nu omchippade och alla valparna fick dubbel dod parvo så dessa kunde faktiskt dö i valpsjuka,,,så vi vill nu Staten tar ansvar för Länsstyrelsens handlande och stoppar denna slakt och avlivning som sker med en myndighet som tog över djurskyddet i Sverige,,,DET FINNS INGET DJURSKYDD MER!! GRANSKA HUR MYCKET DJUR SOM DÖTT OCH FÅTT OMIDENTIFIERING,,för det avlivas djur dolt i Sverige av Länsstyrelsen,,även om förvaltningrätten säger en sak så gör Länsstyrelsen annat och detta måste nu granskas

Initiativtagare: Barbro Bruhn

 

 

Undertecknas

Fyll i formuläret nedan och klicka på "Skriv på uppropet!" för att underteckna ovanstående upprop. Namn och ort är obligatoriska uppgifter.

Du får gärna uppge din e-postadress och eventuell hemsida. Din e-postadress visas inte för andra besökare, men du kan komma att få nyhetsbrev av uppropets initiativtagare. Om du har en gravatar så syns den vid din underskrift.

 

Namn (och titel):Ort:
E-postadress:Hemsida:

 

1.Verkställande Direktör Barbro Bruhn
Helsingborg
2.Djur och smittskyddskonsult Petra Lernö
Myrby
3.Christoffer Lernö
Sala
4.Anne-Lie Wretman
Norrtäle
5.Matilda Gustafsson, leg veterinär
Norrtälje
6.Hallå eller?
Kanske man borde lära sig stava
7.Charlotta Cronholm
Tomelilla
8.Monica Ohlsson
Bollnäs

 

Uppropet startades
2012-10-24

 

Sprid budskapet

 

Kommentarer


Ansvarig för detta upprop är . Kontakta denne om du anser att en underskrift ska tas bort eller har frågor om uppropet. Rapportera stötande, oseriösa eller på annat sätt olämpliga upprop till abuse. Upprop.nu tar inte bort eller ändrar underskrifter. Publicerade upprop kan ej heller ändras, varken av uppropets initiativtagare eller Upprop.nu. Underskrifter kan ej tas emot via e-post.

Upprop.nu tar inte ställning i de namninsamlingar som skapas med hjälp av tjänsten, och kan ej heller svara på frågor om individuella namninsamlingar eller underskrifter, men förbehåller sig rätten att utan förvarning radera material som bedöms vara oseriöst, olagligt, eller på annat sätt olämpligt för publicering.

Upprop.nu är utvecklad av @tstorm.

MediaCreeper Creeper