Upprop: ESKILSTUNA KURIREN SÄNKER Å-FISKE I ESKILSTUNA

E-KURIREN DROG UR PROPPEN FÖR Å-FISKE

En förening som i närmare 30 år arbetat för barn och ungdomsverksamhet, miljö och integration är nu sannolikt tillintetgjord pga Kuriren. Tidningen har inte granskat bakgrund eller vad som hänt vid sjön Trehörningen utan bara sänkt Å-fiske pga en skrivelse på facebook som skrivits i ren förbannelse och i affekt över vad som hänt.

Sanningen till detta är att tre personer dök upp vid sjön utan fiskekort för att tjuvfiska. De blev avhysta av personer som hyrt sjön för fiske. På vägen därifrån stal de ett antal toarullar som de strödde ut på stigen till parkeringen och tände eld så skogen. Finns inget tvivel om att detta orsakades av de tre personer som avisades. Denna handling kunde orsakat en katastrof för de som fiskade ca 200 meter bort och för naturen. Speciellt i den hettan o eldningsförbudet som gäller. Se vad som hände i Västmanland för några år sedan och vad som sker utanför Sala just nu (måndag). Tack och lov hann räddningstjänsten som larmats förhindra en liknande katastrof. 

Förstå Å-fiskes fiskekonsulent och hans frustration. Att skriva att han är rasist är oförsvarligt.  Sörmlands största skogsbrand i modern tid rasade i detta område pga av slarv från fiskare vid denna sjö.

Eskilstuna Kuriren vill bekämpa rasism men nu ger ni högerextrema grupper vatten på kvarn. Tack och ajöss Kurren.

Stöd Å-fiske genom att skriv på upprop.nu och sprid detta till vänner o bekanta. Gärna via facebook.


 

Initiativtagare: Börje Skjoldhammer

 

 

Undertecknas

Fyll i formuläret nedan och klicka på "Skriv på uppropet!" för att underteckna ovanstående upprop. Namn och ort är obligatoriska uppgifter.

Du får gärna uppge din e-postadress och eventuell hemsida. Din e-postadress visas inte för andra besökare, men du kan komma att få nyhetsbrev av uppropets initiativtagare. Om du har en gravatar så syns den vid din underskrift.

 

Namn (och titel):Ort:
E-postadress:Hemsida:

 

1.Börje Skjoldhammer
Eskilstuna
2.Clary
Eskilstuna
3.Tommy
Eskilstuna
4.Seppo Lohikoski Herr
Torshälla
5.Johanna
Eskilstuna
6.Helen
Eskilstuna
7.Kent Karlberg
Torshälla
8.Kjell
Eskilstuna

 

Uppropet startades
2018-06-05

 

Sprid budskapet

 

Kommentarer


Ansvarig för detta upprop är . Kontakta denne om du anser att en underskrift ska tas bort eller har frågor om uppropet. Rapportera stötande, oseriösa eller på annat sätt olämpliga upprop till abuse. Upprop.nu tar inte bort eller ändrar underskrifter. Publicerade upprop kan ej heller ändras, varken av uppropets initiativtagare eller Upprop.nu. Underskrifter kan ej tas emot via e-post.

Upprop.nu tar inte ställning i de namninsamlingar som skapas med hjälp av tjänsten, och kan ej heller svara på frågor om individuella namninsamlingar eller underskrifter, men förbehåller sig rätten att utan förvarning radera material som bedöms vara oseriöst, olagligt, eller på annat sätt olämpligt för publicering.

Upprop.nu är utvecklad av @tstorm.

MediaCreeper Creeper