Upprop: Stoppa utvisningen av 106-åriga Bibikhal!

Vi som skriver under detta brev kräver att utvisningen av 106-åriga Bibikhal stoppas!
I det kalla klimat som råder i Europa, och världen, måste Sverige och svenska myndigheter stå för en humanitär människosyn. Att utvisa en av världens äldsta flyktingar, 106-åriga Bibikhal, som både är blind och rullstolsbunden stödjer inte denna människosyn (se t.ex. https://www.svd.se/106-aringen-som-klev-in-i-sig-sjalv). Efter beskedet om att hon ska utvisas ska hon även ha blivit okontaktbar. Hennes tillstånd har alltså försämrats än mer.

Vi som skriver under detta kräver att myndigheter och beslutsfattare reagerar och tar hänsyn till hennes tillstånd, samt till de ohumanitära förhållanden som hon nu ska skickas tillbaka till. Vi som skriver under detta brev kräver att utvisningen av 106-åriga Bibikhal stoppas!

M.v.h. samt stort tack på förhand,

Initiativtagare: Linnéa Joandi

 

 

Undertecknas

Fyll i formuläret nedan och klicka på "Skriv på uppropet!" för att underteckna ovanstående upprop. Namn och ort är obligatoriska uppgifter.

Du får gärna uppge din e-postadress och eventuell hemsida. Din e-postadress visas inte för andra besökare, men du kan komma att få nyhetsbrev av uppropets initiativtagare. Om du har en gravatar så syns den vid din underskrift.

 

Namn (och titel):Ort:
E-postadress:Hemsida:

 

1.David larsson
Hälleforsnäs

 

Uppropet startades
2017-09-04

 

Sprid budskapet

 

Kommentarer


Ansvarig för detta upprop är . Kontakta denne om du anser att en underskrift ska tas bort eller har frågor om uppropet. Rapportera stötande, oseriösa eller på annat sätt olämpliga upprop till abuse. Upprop.nu tar inte bort eller ändrar underskrifter. Publicerade upprop kan ej heller ändras, varken av uppropets initiativtagare eller Upprop.nu. Underskrifter kan ej tas emot via e-post.

Upprop.nu tar inte ställning i de namninsamlingar som skapas med hjälp av tjänsten, och kan ej heller svara på frågor om individuella namninsamlingar eller underskrifter, men förbehåller sig rätten att utan förvarning radera material som bedöms vara oseriöst, olagligt, eller på annat sätt olämpligt för publicering.

Upprop.nu är utvecklad av @tstorm.

MediaCreeper Creeper