Upprop: Upprop till Fru Trump: Hjälp till att skapa fred! (Svensk version)

Innan namninsamlingen kan starta, så behöver en text som förklarar vad uppropet handlar om formuleras. Det är denna text som folk kommer skriva under.

Texten kan med fördel formuleras som ett brev till de beslutsfattare som ska ta emot namninsamlingen. Tänk på att påhopp, svordomar, stavfel och dåligt språk ofta uppfattas som oseriöst.

Logga in med rätt lösenord högst upp till höger på denna sida, och formulera uppropet. Du kommer därefter kunna starta namninsamlingen.

Initiativtagare: Erik Eriksson

 

 

Undertecknas

Fyll i formuläret nedan och klicka på "Skriv på uppropet!" för att underteckna ovanstående upprop. Namn och ort är obligatoriska uppgifter.

Du får gärna uppge din e-postadress och eventuell hemsida. Din e-postadress visas inte för andra besökare, men du kan komma att få nyhetsbrev av uppropets initiativtagare. Om du har en gravatar så syns den vid din underskrift.

 

Namn (och titel):Ort:
E-postadress:Hemsida:

 

 

Uppropet startades
2017-10-09

 

Sprid budskapet

 

Kommentarer


Ansvarig för detta upprop är . Kontakta denne om du anser att en underskrift ska tas bort eller har frågor om uppropet. Rapportera stötande, oseriösa eller på annat sätt olämpliga upprop till abuse. Upprop.nu tar inte bort eller ändrar underskrifter. Publicerade upprop kan ej heller ändras, varken av uppropets initiativtagare eller Upprop.nu. Underskrifter kan ej tas emot via e-post.

Upprop.nu tar inte ställning i de namninsamlingar som skapas med hjälp av tjänsten, och kan ej heller svara på frågor om individuella namninsamlingar eller underskrifter, men förbehåller sig rätten att utan förvarning radera material som bedöms vara oseriöst, olagligt, eller på annat sätt olämpligt för publicering.

Upprop.nu är utvecklad av @tstorm.

MediaCreeper Creeper